Vad ger Pilates?

Pilates riktar in sig på de djupt liggande bärande musklerna och bygger styrka från insidan och ut, återskapar balansen i kroppen och återför den till sin korrekta hållning. Den hjälper dig att forma din kropp, som kommer att bli längre, smalare och mer skulpterad.

Den förbättrar även din hållning genom att nå den perfekta balansen mellan styrka och smidighet och det är ett mycket bra sätt att lösgöra oönskad stress och spänningar. Perfekt för atleter som vill öka sin prestation och undvika skador, det är även idealiskt för nybörjare. Det långsamma, kontrollerade utövandet ger mer långsiktiga resultat. Det är speciellt rekommenderat av medicinska specialister för personer med ryggbesvär.

 

Varför privatlektioner?

En privatlektion är en lektion där träningen är skräddarsydd för att passa dina behov och mål. Dessa sessioner ger utrymme för snabbare och större framsteg och utveckling och är ett måste för alla med ett behov för individuell uppmärksammhet.

Privatlektionerna är en helt (bespokte aproach)?*
Det är det bästa sättet för personer som föredrar personlig service och vill ha högsta möjliga kvalitè på sina tjänster.
vet ej vad bespokte betyder. Aproach är att närma sig, ta sig an.

Smarta Pilates övningar för alla.

“PILATES intelligent träning för alla” är en speciell uppsättning av noggrant utvalda övningar för människor i alla åldrar, på olika nivåer av rörlighet. Programmet stärker musklerna i mitten eller buk, rygg, höfter, förbättrar koordination, ökar gemensam rörlighet och flexibilitet hos ryggraden.

Till vilka riktar sig Pilates?

Alla! Oavsett ålder, hur mycket du har tränat innan, så kan du dra nytta av Pilates. Många fysoterapefter och osteologer menar att pilates är en av de säkraste former av aktivt träning.

Genom att verka inifrån stabiliserar den de djupa muskler i beckenbotten, motverkar ryggsmärtor och rättar till den felfungerande skelettmuskulatur. Framförallt rekomenderas den till personer med mindre aktiv livstil ( t.ex. kontorsarbetare, chauförer…).

Om du önskar få en fantastisk kropp, bli längre, utöka sin styrka och elastisitet, förbättra hållningen, minska smärtorna, förbättra ditt sexualliv, minska din stress, få mer energi och självsäkerhet.

- så börja redan idag med träningen för bra självkänsla, Pilates

Vi välkomnar dina behov och krav, baserat på vilka, kommer vi att förbereda dig en personlig offert.
För att göra detta, vänligen kontakta oss på adressen info@pilatesmassage.se

eller telefonnumret 072 – 336 11 07