Event

Professionell och erfaren personal kommer att ta hand om avslappning, att hålla kroppen i god hälsa och välbefinnande hos dina anställda, affärspartners eller kunder. Vi kan erbjuda dig en rad medicinska behandlingar som paket med attraktiva rabatter. Paket som utmärkt användning som en form av avkoppling efter jobbet, gåvor eller belöningar.

Partners

Öresunds Pilates och Massage samarbetar med utvalda partners:

  • Your New Face, Medicinsk/Skönhetshudvård. Specialiserade på effektiv hudslipning/micro dermabrasion, enzym peelings för olika hudtyper, acne problemhud samt solskadad åldrande hud med pigmenteringsproblem.
  • KRH Kliniken,på Henrik Smithgatan 7 i Malmö.

Om oss

Öresunds Pilates och Massage är en av de mest effektiva företagen inom hälsobranschen. Detta bekräftas av åsikter från nöjda och återkommande kunder, Vi inbjuder dig att samarbeta med oss, vilket kommer att påverka ditt företags prestige och välbefinnande för dina anställda och därmed deras effektivitet på jobbet.

Vi välkomnar dina behov och krav, baserat på vilka, kommer vi att förbereda dig en personlig offert.
För att göra detta, vänligen kontakta oss på adressen:

info@pilatesmassage.se

eller telefonnumret: 072 – 336 11 07

Specialister på ÖP&M arbetar snabbt och effektivt genom att fokusera på problematiska punkter på kroppen. Vi fokuserar på kunden som kommer att må mycket bättre och som kommer att kunna slappna av.
Anställdas paket inkluderar både en-dag massage på arbetsplatsen samt regelbunden Pilates träning.

Om Rut

_DSC0616 (2)

Rut på Öresunds  Pilates och Massage har genomgått flera utbildningar. Under vären 2012 utbildade hon sig i anticellulit-och Gua Sha-masaage vid Warszawas största massageskola,och 2005 utbildade hon sig till pilatesinstruktör vid Body Control Pilates-Londons största skola för pilatesinstuktörer.

Rut är diplomerad massör genom I och II nivå med klassisk massage och behandlingsmetoder från Mellanöstern,med specialitet i slim/anticellulit massage.

Utbildad i Polen. Specialistutbildad inom Gua Sha-massageterapi,lymfdränage samt isometrisk massage. Certifierad i våren 2012 i Warszawa.2005 blev Rut certifierad Pilateslärare efter avslutad utbildning på den berömda skolan Body Control Pilates i London. Hon är en av de enda tre i Skandinavien som började använda denna Pilatesform 2005. Rut har även tidigare arbetat på Spa i Köpenhamn.

Denna kombination gör Rut  till en unik massör. Hon använder både medicinsk djupmassage och mer avkopplande massage ,t.ex lavastenar. Med denna gedigna utbildning kommer Rut att ge avancerade och effektiva behandlingar, i de flesta fallen med mycket goda resultat.