Medicinska behandlingar

Det har blivit ett extremt snabbt tempo och ofta stressigt i våra liv, då kan det vara svårt att slappna av. En av de bästa teknikerna för avkoppling är en terapeutisk massage.

Läs om våra priser

Terapimassage-helkropp (med /utan olja)    60 min

Designad terapeutisk massage kombinerad med specialiserade tekniker med individuellt anpassande grepp. Denna teknik är idealisk för människor med led och muskelvärk,  människor som lider av neuralgi, begränsad rörlighet som blockerar delar av ryggraden och lederna, smärta till följd av degenerativa skador samt för dem som lider av stress och trötthet.

 

Lymfdränage    60 / 80 min

Lymfdränage – Behandling / massage sjukgymnastik som hjälper flödet av lymfa eller vävnadsvätska som är involverad i transport av fetter.

Lymfdränage är en manuell behandlingsmetod för att understödja kroppens lymfcirkulation. Lymfdränage är lätt, rytmisk och smärtfri.Den är mycket effektiv vid svullna ben, svullen arm efter bröstoperation, migrän, spänningshuvudvärk samt sömnbesvär.

 

Graviditets Massage    45 min / 60 min

Väntar du barn? I detta unika läge i ditt välbefinnande är det inte bara viktigt för dig utan även för din bebis. Öresund Pilates och massage förser dig med effektiv men skonsam och helt säker avslappning. Din kropp och själ slappnar av och hjälper dig att bättre hantera besvär av graviditeten.

Avslappnings Massage / eller Klassisk Helkroppsmassage    60 min

Avslappningsmassage kombinerar fördelarna med klassisk massage och energi. Utförandet är långsamma rörelser anti-stress och lugnande. Låter dig bli av med spänningar i hela kroppen. Det rekommenderas särskilt efter långvarig fysisk ansträngning och psykisk ohälsa. Främjar regenerering och eliminera de negativa effekterna av stress som ackumulerats under påverkan av dagliga upplevelser, trötthet och utmattning. Hjälper även mot sömnlöshet, neuralgi, huvudvärk, ryggont, axlar och ben. Det ger utmärkta resultat i form av lindring av neurotisk depression, stärker viljan att leva och ökar vitalitet. Avslappningsmassage kan kombineras med skrubb och inpackning.

Energi Massage    10 / 15 min

Hjälper även mot sömnlöshet, neuralgi, huvudvärk, ryggont, axlar och ben.Det ger utmärkta resultat i form av lindring av neurotisk depression, stärker viljan att leva och ökar vitalitet  Avslappning, Energi massage kan kombineras med skrubb och inpackning.

Rygg &-nackmassage    30 / 45 min

Massage av rygg och nacke speciellt för personer med rygg- och nackbesvär. massören använder knådningar och tryck efter att ha identifierat muskelknutor och muskelspänningar.

Spa Behandlingar

Ansikts-& nackmassage

Duo Massage        60 / 90 min

Kom 2 personer och få behandling samtidigt. Du får ljuvlig rygg och nackmassage, dina spänningar släpper och du får ny energi. Din vän får då en avslappnande ansiktsbehandling med massage av ansikte, hals och armar. Ingår rengöring, mask, serum avslutande kräm. Efter detta byter ni behandling med varandra. Ingår även ett glas mousserande vin/juice/vatten samt choklad.

Kokos Massage    60 min

Kokoksnöt sveper försiktigt sig runt och det luktar sommar äventyr.
Kokosolja med stark regenerativ och återfuktande lämnar huden silkeslen.
Det är en avslappnande helkroppsmassage kombinerad med näringsmässiga effekter av naturligt kokosfett.
Under utförandet vänder kokosfett i kokosolja, som är ett av de mest värdefulla hudfetter, rik på vitamin A och E. Det återskapar, stärker, ger näring och återfuktar. Det är absolut nödvändigt för torr och narig hud påverkad av vinden och trött på ständiga förändringar i temperaturen. Det lugnar irritationer och minskar hudbristningar. För en lång tid påverkar massageeffekten motståndskraften och elasticiteten i huden. De tekniker som används av massageterapeut hjälper dessutom till att bränna fett och bekämpa celluliter

Aromterapi Massage    60 min

Förbättra funktionen av hela kroppen, är en allmän kropp massage utförs med varma oljor till tonerna av avslappnande musik. Denna form av massage rekommenderas särskilt för allmän trötthet och retlighet, som förutom att vara effektivt avlägsnar muskelspänningar, ökar nivån av endorfiner, ett hormon som minskar smärta och förbättrar humöret.

Åtgärd

Under massagen kommer de aromatiskaoljorna att migrera in i huden, vilket gör kroppen i ett tillstånd av total avslappning och avkoppling. Beroende på dina behov och önskemål, kan du välja mellan flera olika typer av aromaterapi massage:

Sensuell – massage med druvkärneolja i kombination med eteriska oljor och kanel, med en touch av vitamin E.

Toning – massageolja, sötmandel och grapefrukt förstärkt med eterisk olja. Under massagen frigörs dofter av pomerans och eukalyptus.

Celluliter – kraftfull massage med oljebaserade extrakt av druvkärnor och sötmandel. Eterisk olja av pomerans, åtföljd av mynta, bergamott och citron.

Lyx  Asiatisk Massage- Hot Stone

- Shi Tao  90min

En unik 90 minuters SPA-behandling bestående av ansikts – och kroppsmassage med varma vulkaniska stenar. Denna behandlingen får dig att känna terapeutiska och lugnande effekter av energi i jordens inre, gynnsamma effekter av termoterapi, dränering, akupressur, aromaterapi och shiatsu teknikerna. Dem kombinerar utmärkt vård av absolut avslappning och en märkbar inflöde av energi. Den har uppiggande och terapeutiska åtgärder, eliminerar alla spänningar och muskelsmärtor och återfuktar huden

Klasissk Hot Stone Massage    60 min

Hot Stone är en mycket härlig massagemetod som utförs med varma och lena lavastenar i kombination med väldoftande oljor. De mineralrika stenarna ger en lugnande och läkande effekt samtidigt som de förstärker massagens förmåga att minska spänningar och stress. Behandlingen har även visat sig öka blodcirkulationen och syretillförseln till musklerna samt återställa balansen i kroppen.

Efter en behandling kommer du känna dig både piggare, gladare samt få ett helt nytt välbefinnande!

 

Slim Behandlingar

Slimmande  för dig som vill minska på midjemåttet eller minska låromfånget. Du blir också av med dina celluliter och får smidigare hud. Snabbt, kort och effektivt

I din första behandling ingår alltid konsultation och ett anticellulitbalsam

Slim Massage    20 / 45 min

Utförandet är baserat på en holistisk terapeutisk massage, som kombinerar klassiska massage tekniker. Rekommenderas särskilt för minskning av kroppsfett runt rumpa, höfter och lår. Det bidrar också till den totala viktminskningen. Massage modellering är intensivt massage, vilket gör att förbränningen av överflödigt fett resulterar i åtstramning av kroppen. Modellering är ett effektivt komplement till silhuett bantnings diet, och har även en vitaliserande verkan. Denna massage kan kombineras med massage, kinesisk koppning

Det kan vara en fullständig (60 minuter) eller delvis (30 – 40 minuter), såsom massage av skinkorna, lår och buk.

Koppning Massage / Gua ShaTherapi    30 / 45 min

Den mest effektiva av gamla, beprövade metoder. Sådan är onekligen kinesisk koppning massage, som fungerar bra som åtstramande, anti-celluliter och kroppskonturering.

Åtgärd

Kinesisk koppning massage förbättrar mikrocirkulationen i huden och påskyndar absorptionen av de verksamma ämnen som ingår i en speciellt framtagen olivolja du sätter på din hud under behandlingen. Bryter ner fett, påskyndar processen för lipolys, ta bort gifter, minskar celluliter, slätar ut och stramar upp huden. Det ger också lättnad och komfort för olika krämpor i kroppen genom dess energigivande som värmer upp ömma ställen.

Effekter

Kinesisk koppning massage är en omfattande, mycket effektivt sätt att bli av med oönskade celluliter och några centimeter i midjan, höfter och lår. Tillämpad formar den systematiskt kroppen och tonar huden. Detta ger en markant minskning av kroppsfett, vilket resulterar i, till exempel, midja, smala armar samt lyfter skinkorna.

Detox  Behandlingar

Få människor inser hur stor inverkan på utseendet och tillstånd i huden  den dagliga ofrivillig förorening ger. När du märker att den är grå och trött av celluliter då är den i behov av hjälp. Emellertid är problemet mycket djupare. Din hud behöver avgiftning av skadliga ämnen, som alltid får till det från utsidan och från insidan.

När vi konsumerar och använder stora mängder kaffe, alkohol, cigarettrök, avgaser -bidrar allt detta till föroreningen av kroppen. Naturligtvis finns det ordentliga försvarsmekanismer. Hud, till exempel, gör sig av med gifter, bland annat, av svett och lymfa. Men när koncentrationen är för hög och den inre jämvikten störs då behövs hjälp utifrån/inifrån.
Den moderna livsstilen bidrag tyvärr inte till naturlig behandling. Vår kropp har att göra med en mycket stor mängd toxiner, varav en del inte kan ta bort sig själv. De penetrerar vävnaden och deponeras i dem. På detta sätt är det i det subkutana fettet celluliter bildas. De gifter som ansamlas i vävnaden leder till accelererat åldrande av huden. För att möta dessa utmaningar, erbjuder vi en rad olika behandlingar avgiftning genom vilka rengöra huden från gifter och återställa sin lyster, fasthet och jämnhet och välbefinnande och energi för livet.

 

Känner ni någon som vill fira något, möhippa, svensexa, jubileum eller annat ni vill fira ..Kom då till oss ! Vi tar hand om den/de som ska firas..och vi gör det med massage/lava stenar/ansiktsbehandling medan övriga gäster under 1,5 timme får avnjuta Mousserande vin/vatten/juice/choklad/frukt mm detta för det fantastiska priset av 195kr/person….