Vad är fatfreezing?

Fatfreezing/cryolipolys är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av lokala fettdepåer som inte reagerar på adekvat kost och träning.


 

Revolutionerande fettreducering med fettfrysning – fettceller dör av kyla

Vetenskaplig forskning har visat att fettceller är mycket känsligare för nedfrysning än andra vävnader i kroppen. Fettceller dör vid -8 grader och detta kan man utnyttja för att minska fettdepåer utan vare sig fettsugning eller annan operation. Behandlingen, s.k. cryolipolys, görs genom att man suger in fettdepån i ett munstycke med vakuum och kyler ner fettcellerna under en timma. Resultatet blir att fettcellerna långsamt dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Under 1-2 månader efter behandlingen försvinner fettcellerna successivt och behandlingsresultatet består för gott. I genomsnitt försvinner 20% till 25% av fettet redan efter en enda behandling.

CoolShaping RS1 kan behandla:

  • Mage
  • Kärlekshandtag
  • Lår/utsida/insida
  • Rygg
  • Höfter
  • Celluliter
  • Rumpa/stuss

 

 

CS5

 

CS3

Vi har den bästa utrustningen för fettfrysning!

På Öresunds Pilates & Massage har vi valt den i särklass bästa maskinen för fettfrysning: man kan behandla två områden samtidigt. Vi kyler ner fettet till -10 grader istället för -8 grader. Handstycken finns i flera olika storlekar för perfekt passform. Handstyckena har kanter av mjuk medicinsk silikon som ger naturlig avgränsning och perfekt passform. Ett justerbart vakuumprogram där man successivt suger fast handstycket gör att behandlingen inte är smärtsam trots att handstyckena fäster mycket bra. Utöver vakuum och kyla innehåller handstyckena också en lipolaser som skyddar och stimulerar huden och påskyndar borttransport av slaggprodukter; tre behandlingar i en. Mot slutet av behandlingen görs en lätt massage i det behandlade området.

Coolshaping RS1 har hög säkerhet och kontinuerlig mätning av kyla samt vakuum i handenheten / behandlingsområdet för att uppnå bästa möjliga resultat.
Metoden är väldokumenterad och heter Cryolipolysis. Det innebär nu att det finns ett alternativ till fettsugning som fungerar och ger permanenta resultat.


Fryser bort lokala fettdepåer med permanenta resultat! 


FÖRE

EFTER

CS-Fore

CS-Efter

CS2-Fore CS2-Efter

Klicka HÄR för att boka online nu!